Om oss

Innvendig maling

Trenger du en maler? Vi utfører alt innen oppussing og maling av boliger, kontorer og andre type lokaler.

Utvendig maling

Trenger du en maler? Vi utfører alt av utvendig malerarbeide, som maling av hus, fasader, rekkverk, m.m.

Tapetsering

Trenger du en tapetserer? Tapet kan skape et unikt inntrykk, men kan være vrient. La oss gjøre jobben.

Gulvlegging

Trenger du en gulvlegger? Vi har lang erfaring med gulv, og kan legge alle typer gulv i både tørr- og våtrom.

Malerfirmaet

Petter Berge AS

Firmaet het tidligere Malerfirmaet Berge & Davidsen AS, men nå drives det kun av Petter Berge og heter nå Malerfirmaet Petter Berge AS. Vi har mange års erfaring i faget, og er veldig glad i faget vårt. For oss som firma er det fag, godt håndverk og fornøyde kunder det som står i fokus.

Etter mange år i maleryrket har det gitt oss verdifull erfaring og kompetanse fra bransjen. Denne erfaringen ønsker vi å ta med oss i oppdragene vi utfører for kunden. Vi har støtt på flere utfordringer gjennom årene og vi løst mange problemer. Det gjør oss løsningsorienterte i møte med nye og krevende oppdrag.

Kunden skal være fornøyd med arbeidet vi utfører. Du som kunde skal være trygg på at vi kommer til avtalt tid og utfører malingsjobben med høy kvalitet. Vi gir oss ikke før kunden er fornøyd.

Vi kan komme på gratis befaring

Vi er faglærte og allsidige, og vi skal være stolte av produktet vi leverer fra oss når oppdraget er utført. Få jobben gjort av profesjonelle med høy faglig kompetanse!

Denne nettsiden bruker cookies

Vi bruker informasjonskapsler for å forbedre brukeropplevelsen på nettstedet vårt og for personlig tilpasning av annonser. Ved å fortsette å bruke dette nettstedet samtykker du til vår bruk av informasjonskapsler. Avvis alle