Tjenester

Innvendig maling

Vi kan utføre alt innen innvendig maling, både på vegger, gulv og tak. Kundens ønsker og behov kommer først, men vi kommer gjerne med råd og idéer. Vi gjør din bolig til et hjem!

Utvendig maling

Ønsker man å freshe opp fasaden på huset, eller male et gjerde, er det greit å vite at malingen holder i flere år, og at du får et fantastisk resultat. Vi er eksperter på utvendig maling.

Tapet

Ønsker man å være kreativ er tapet tingen. Med tapet har du utallige typer tapet med ulike farger og mønstre! Vi følger dine ønsker, men vi kan også gi deg veiledning og komme med idéer.

Gulvlegging

Vi har lang erfaring med gulv, og kan legge alle typer gulv i både tørr- og våtrom. Sammen med deg finner vi gulvet som har de egenskaper som er egnet for rommet du skal legge gulv i.

Vi kan komme på gratis befaring

Vi er faglærte og allsidige, og vi skal være stolte av produktet vi leverer fra oss når oppdraget er utført. Få jobben gjort av profesjonelle med høy faglig kompetanse!

Denne nettsiden bruker cookies

Vi bruker informasjonskapsler for å forbedre brukeropplevelsen på nettstedet vårt og for personlig tilpasning av annonser. Ved å fortsette å bruke dette nettstedet samtykker du til vår bruk av informasjonskapsler. Avvis alle